profile

Hagestuer for både sommer- og vinter

Antall skyvepartier og faste partier tilpasses etter behov og ønsker. Vi har stor fleksibilitet i design da profilene på både skyvbare og faste moduler kobles sammen med spesielle tilkoblinger som gir sømløst design. Antall og bredde på profilene avhenger av total lengde, høyde og antall skyvepartier på hagestuen. Konstruksjonen beskytter for vær og vind. Med god varmeisolasjon gir det en koselig atmosfære.

Glass og farger: Som standard benyttes fire eller fem millimeter herdet glass.  Vinterhage som skal benyttes sen høst og vinter anbefaler vi tykkere 2-lags glass.

Glassene kan leveres farget, tonet, eller matt. Standardfarger på aluminiums innramming er hvit «RAL 9016» og mørkegrå antrasitt «RAL 7016» Andre fargevalg er også mulig mot ekstra kostnad.  Skyvepartiene vi benytter er vedlikeholdsfritt og trygt.

Lås og håndtak: Vanligvis leveres skyvesystemdeler med et standardhåndtak fra innsiden. Det er ikke mulig å få tilgang fra utsiden når håndtaket fra innsiden er låst. For tilgang fra utsiden i låst posisjon må opsjon med utvendig nøkkel lås bestilles.

Når skyvedørdelene er lukket står de stabilt og forseglet. Pakninger og børster sikrer stillhet i vinden og ingen vibrasjoner.

Er skyvedørene høyt oppe, kan de bevegelige delene enkelt tas ut for rengjøring for deretter å sette dem tilbake Aluminiumprofiler beveger seg ikke ved temperaturforskjeller og er derfor egnet for forskjellige klimaforhold.

Maksimal høyde 2400mm

2-skinne og 2 delt partier

Maksimal bredde: 2330mm

2-skinne og 4 delt partier

Maksimal bredde: 4660mm

3-skinne og 3 delt partier

Maksimal bredde: 3530mm

3-skinne og 6 delt partier

Maksimal bredde: 6400mm

4-skinne og 4 delt partier

Maksimal bredde: 5030mm